fredag 11 december 2009

Julmat, sång och ångestsällskap

Ikväll var det julfest! Vi var drygt trettio medlemmar som samlades för att umgås och äta julmat på Repslagaregården vid Masthuggskyrkan. Föreningens personal hade slitit för att förbereda tillställningen. Lokalerna var mysiga och de hade gjort det ännu finare med pynt, ljus och glitter.

Som enda närvarande styrelsemedlem vid utsatt tid (var var ni andra?) fick jag hålla ett spontant välkomsttal. Det kallas exponeringsövning antar jag. Det var kort och koncist och folk fattade i alla fall att de var välkomna att börja äta. En julmatstallrik kom från Mat MM och vi hade "drygat ut" det med en mindre buffé med janson, rödbetssallad, köttbullar, korv, potatis, ost, bröd, glögg och pepparkakor med mera.

Efter maten var det lekdags. Det låg på en bra och lagom seriös nivå; frågesport och gissa musik-lek. Jag blev lottad att delta i grupp 3. När vi ombads att hitta på ett namn till gruppen såg lekledaren lite trumpen ut när vi beslutade oss för namnet "Grupp 2". Jaja, vi tyckte det var ett bra namn i alla fall!

Av sex lag kom vi på en hedrande tredjeplats. Lag Vinnarna vann inte alls. Jag tror det var Nissarna som vann. Eller kom de tvåa efter lag Stil?

Tack alla som som kom och inte minst alla som hjäpte till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar