fredag 23 oktober 2009

Favorit i repris; Föreläsning om GAD - generaliserat ångestsyndrom

Är du en "Gaddare"? Personer som lider av generaliserat ångestsyndrom (GAD) har lätt för att ängslas och oroa sig. Oron, som känns svår att kontrollera, påverkar ofta hela vardagen. Om GAD, vad som utmärker syndromet, uppkomst och behandling med mera, berättar med. dr och överläkare Christer Wendestam. Tisdag 27 oktober 18.30-ca 20. Gratis för ÅSS-medlemmar, 50 kronor för övriga.

Se Ångestsyndromsällskapets kalender om du vill se vilka fler föreläsningar och aktiviteter som erbjuds längre fram.

5 kommentarer:

 1. den här föreläsningen är väldigt populär och tyvärr fullbokad, vi har t.om. fått upprätta en reservlista! kanske får ta hit wendestam ännu en gång nästa termin? :)

  SvaraRadera
 2. <html><body bgcolor="#FFFFFF"><div>Då skulle jag inte gjort reklam för den föreläsningen då. :-)</div><div><br><br></div><div></div><blockquote type="cite"><div> <div style="width: 600px; font-size: 12px; font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; line-height: 18px;" class="PosterousEmail"></div></div></body></html>

  SvaraRadera
 3. äh, reklam är bra ändå :) kan man se hur många besökare denna sidan har? vilka har fått veta om att den finns?

  SvaraRadera
 4. Ingen. Än så länge hade jag tänkt att det ska vara vår övningsplats. Men jag skulle gärna &quot;släppa lös&quot; den om en vecka eller två.<br><br>Vi kan fixa besöksstatistik till den.

  SvaraRadera