måndag 20 februari 2012

Bemötande och hjälpmedel - Häng med ÅSS

Till nästa Häng med ÅSS bjuder vi in vår redaktör Mona Ringebrand och pratar om medlemstidningen. Vi tar särskilt upp nästa och föregående nummers tema; bemötande samt hjälpmedel. 

Så är du intresserad av bemötande eller hjälpmedel borde du absolut putsa webbkameran och titta in i vår hangout. Har du en intressant historia om bemötande kan det kanske vara möjligt att påverka innehållet i tidningen till och med. 

Tid: Onsdagen 29 februari kl 15.00 - 16.00. 

Precis som förra gången är vi öppna för alla sorters frågor som har med ångestsyndrom eller vår förening att göra. Du behöver inte vara medlem, göteborgare eller drabbad själv. Vi är glada för alla som vill titta in och stötta på olika sätt. 

Img_1735

Vad är Hangout?

Det är en funktion för möten eller samtal via webbkamera på Google Plus. (Googles motsvarighet till Facebook, kan man kanske säga.) 

Gå till plus.google.com och skapa ett konto. Har du redan ett konto hos någon av Googles tjänster är du kanske redan med. Sedan söker du reda på ÅSS Göteborg sida och lägger den i en cirkel. Då ser du i ditt flöde när vi bjuder in till en hangout.

Första gången blir du ombedd att installera en plugin. Tacka ja till det. Liksom proceduren där du skapar ett konto händer det bara en gång.

Välkommen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar