torsdag 29 november 2012

Julstämning på ÅSS

Img_69032

Det blir allt kallare och prognoserna förebådar snöfall i dagarna. Hur det blir med den saken vet man väl aldrig men något jag däremot vet är att nu är den fina granen uppe i våra lokaler och i fönstren har vi satt stjärnor och glitter som ger en mysig stämning.

Hur man än känner inför julen som högtid och ”jippo” är det väl svårt att misstycka mot att mörkret både hemma och på stadens gator nu och framöver får lysas upp en aning av diverse vackra lampor och ljusslingor. ”Det är bättre att tända ett ljus än att förbanna mörkret” heter det ju och det ligger nog en hel del sanning i det (även om det inre mörkret kan vara svårare att rå bot på).

Om du själv vill se vår fina julpyntning och träffa andra ÅSS:are för att fika och samtala är du välkommen till Öppet Hus, varje torsdag kl 17-20. Adressen är Järntorget 7.

För ännu mer julstämning och ytterligare en chans till trevlig gemenskap vill jag slå ett slag för vår årliga julfest som detta år hålls den 14 december. God mat, kravlöst umgänge och rolig underhållning står på programmet. Mer info hittar du här.

Hoppas att vi ses framöver och välkommen att höra av dig till oss om du undrar över något!

Img_69062

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar