torsdag 15 januari 2015

Förfrågan om att delta i en dokumentär!

Förfrågan från Sveriges television!

Sveriges television i Göteborg, ska under 2015 producera en dokumentärserie som har som mål att öka förståelsen för de som lever med psykiska sjukdomar och deras anhöriga. Hur det är att försöka leva ett helt vanligt liv med en diagnos.


"I sex halvtimmesprogram kommer vi att få följa ett antal personer i deras vardag. De kommer att vara i åldrarna 16 till 35, ha olika diagnoser och helt olika livssituationer. Varje person har ett personligt mål som den strävar efter och under seriens gång får vi följa vägen mot målet. Någon ska skaffa barn, någon vill träffa någon att leva med, någon vill ha ett jobb, samtidigt kämpar de för att lära sig leva med sin diagnos. Vi kommer även att få lära känna deras familjer, vänner, och kollegor.
De som är med i serien kommer till stor del att filma sig själva med mobiltelefoner i några månader. Inspelningen kommer att pågå under första halvan av 2015.
Vi vill göra en serie som kommer nära människorna vi följer där vi får vara med i medgångar och motgångar, små och stora händelser.
Vi letar efter människor som är intresserade av att vara med i det här projektet och vi träffar gärna så många som möjligt för att informera om vad vi ska göra. Framförallt letar vi efter människor i Västra Götalands regionen"

Är några av er ÅSS medlemmar intresserade av att delta?
Hör gärna av er till mig om ni är intresserade eller har några frågor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar