torsdag 29 oktober 2015

Premiärsändningen avklarad

Vi har gjort några testsändningar via Periscope förut, men i kväll hade vi vår "riktiga" premiär. Eftersom den bara ligger kvar ett dygn får ni skynda er in om ni vill kolla. Den är ca tolv minuter lång och består av en presentation av ÅSS Göteborg. Dessutom fick vi några frågor och reaktioner från tittarna, vilket var extra kul.


Vad lärde vi oss under vår första sändning?


Vi ska inte försöka få plats fyra stycken i rutan samtidigt och vi ska inte ställa upp mobilen med kameran på stativ. En av oss kommer att agera "reporter" och sköter Periscope-appen och kameran. Den personen får också läsa eventuella kommentarer och frågor så de framför kameran hör dem.

Vi tror också att det är bättre med fler korta sändningar än färre långa. Vi ska se om vi kan hålla oss till max en kvart per sändning.

Nästa sändning

Nu har vi bestämt att vi testar en stund under öppet hus-tiden de närmaste torsdagarna. Nästa torsdag kör vi kl 18 och ämnet vi håller oss till är generaliserat ångestsyndrom (GAD). Men givetvis är frågor om annat också välkommet under sändningens gång.

Anonym?

Läs vårt tidigare inlägg om du vill veta hur du gör för att ladda ner appen. Dessutom behöver du tänkta till en extra gång om du vill vara anonym. Deltar du via appen syns - förutom din profilbild - ditt namn och ditt smeknamn när du hoppar in i en sändning samt när du kommenterar. Du bestämmer så klart själv vad du skriver in som namn och smeknamn.

Varmt välkomna nästa torsdag kl 18.00! Se oss på Periscope.tv/angot!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar