tisdag 25 april 2017

Årets sommarläger!

Nu är det dags att plocka fram almanackorna och boka helgen 9 -11 juni för ÅSS sommarläger på Getterögården på Getterön ca 5 km utanför Varberg. Vi har tillgång till gården från kl 16 på fredag till kl 12 på söndag.

Lägerhelgen är som vanligt avsedd för avkoppling, trevligt umgänge, möjlighet till promenader i vackra omgivningar, härliga bad, aktiviteter… ja, helt enkelt vad du vill göra den till.

Getterögården ligger precis vid havet, i Varbergs kommun. Gården ligger vackert belägen med en av Getteröns bästa badplatser samt vackra promenadstigar på gångavstånd. Det finns även en mindre plan för t.ex. brännboll och volleyboll.

Under helgen finns även möjlighet att spela fotboll och kubb, delta i lekar, spela sällskapsspel, spela musik, m.m. Du kan välja och vraka!

Vi hoppas naturligtvis på sommarväder, sol och bad!Gården har 21 rum med totalt 72 sängar (samt 2 sovsalar med totalt 20 bäddar).

Om du absolut vill ha ett eget rum försöker vi ordna det i mån av plats. På gården finns även kök, matsal/samlingssal samt toaletter och duschar. Vi hyr lägergården genom Varbergs Missionsförsamling.

Observera att detta är ett alkoholfritt läger!

Mer info om gården hittar du på www.getterogarden.se.

Medföljande personal har huvudansvar men samtliga deltagare delar på ansvaret för matlagning samt städning.

Det du behöver ta med dig är:


  • Sängkläder (lakan och örngott) eller sovsäck,
  • handduk & andra toalettartiklar.


Ta gärna med dig spel, instrument eller annat som kan förgylla helgen.

Kostnad:

Kost och logi
  • hela helgen 500:-
  • endast fredag 75:- 
  • endast lördag 250:-

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar