tisdag 13 mars 2012

Chatta med ÅSS i vår "hangout"

I morgon har vi en ny "Häng med ÅSS" på Google Plus. Vill du chatta med oss är du varmt välkommen.

Förutom att vi välkomnar frågor från deltagarna som vanligt, så tänkte vi speciellt ta upp frågor om hur vi som förening kan nå fler människor. Det finns många som mår dåligt som tror att de är ensamma med sina problem. Om de fick reda på att patientföreningen ÅSS fanns skulle vi kunna hjälpa varandra bättre! 

I en "hangout" kan upp till tio personer umgås över nätet via text, bild eller ljud. Du väljer själv om du tycker text i chatten räcker. Då stänger du av kameran helt enkelt.

Det finns inga som helst prestationskrav! Varmt välkommen! 

Nyborjarhandbok_ga_med_i_en_hangout_pa_google_plus_1Nyborjarhandbok_ga_med_i_en_hangout_pa_google_plus_2Nyborjarhandbok_ga_med_i_en_hangout_pa_google_plus_3Nyborjarhandbok_ga_med_i_en_hangout_pa_google_plus_4Nyborjarhandbok_ga_med_i_en_hangout_pa_google_plus_5Nyborjarhandbok_ga_med_i_en_hangout_pa_google_plus_6

Se presentationen på vår Google Plus-sida.

Cirkla oss: ÅSS Göteborgs sida på Google Plus

 

2 kommentarer:

  1. Daniel Karlsson14 mars 2012 kl. 08:16

    Flera nya besökare. Jättekul att fler och fler hittar vår hangout! Några tittade in utan ljud och bild men "pratade" lite via chatten. Vid nästa tillfälle har vi som förslag ämnet sociala fobi. Vi ses på "Häng med ÅSS" om två veckor. Med eller utan ljud och bild! :)

    SvaraRadera
  2. Ja det var roligt att medverka! Nästa gång ska jag komma i tid och kanske våga prata lite mer : )Vill tipsa alla om en fin dokumentär som gick på SVT nyligen. Den handlar om blygsel och om hur vi har någon slags rådande idé och norm i dagens samhälle att blygsel är något som måste övervinnas och att alla blyga människor ska göras om till utåtriktade. Istället för att värdera det ena som bättre eller sämre kanske man kan lyfta fram det positiva i olika sorters personligheter! Här är en länk till dokumentären: http://www.ur.se/Tema/Psykisk-ohalsa/Produkter/165253-Helt-normalt-Blyghet(Kan ju påpeka att social fobi handlar om mer än bara blyghet, men jag kan tänka mig att det ofta börjar med just blyghet. Om det fanns mindre press och tvång i skola och annat kanske färre skulle utveckla social fobi?)

    SvaraRadera