onsdag 27 januari 2016

En vår med intressanta föreläsningar och kurser

Vårprogrammet är klart och ligger snart i din brevlåda, om du är medlem vill säga, annars kan du ta del av programmet på vår webbplats. Våren 2016 är full med föreläsningar, grupper och kurser. Vi betonar gärna vår populära Våga Tala-kurs och uppmanar dig att anmäla dig så snabbt som möjligt så du får plats.

Våga tala-gubben meddelar att vårprogrammet har kommit. Och att det blir vår vilken månad som helst...Tisdagen den nionde februari startar våra föreläsningar. Vårt första ämne är depression och de gemensamma processer som kan ge upphov till både depression och ångestsyndrom.

Annat som kommer att avhandlas under våren är självskadebeteende, mindfulness, ångest och läkemedel, kognitiv beteendeterapi (KBT), dialektisk beteendeterapi (DBT), generaliserat ångestsyndrom (GAD) samt en föreläsning om psykosomatik som handlar om hur kroppsliga symptom kan ha sin grund i psykiska mekanismer. 

Det går inte att boka plats så kom i god tid till våra föreläsningar. De är gratis för medlemmar och för dig som ännu inte är medlem kostar det 50 kr. 

Följ oss gärna på Facebook där vi ska bli ännu bättre på att påminna om föreläsningar och berätta om vad som händer i föreningen. Vi fortsätter även att undersöka andra kanaler för att nå ut. Några gånger har vi provat Periscope för att låta människor “titta in” hos oss via video, till exempel på våra öppet hus-torsdagar. 

Har du något intressant förslag på hur vi kan nå ut till fler människor? Berätta gärna för oss! 

Varmt välkomna till ett intressant och innehållsrikt år med ÅSS Göteborg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar