onsdag 29 juni 2016

Utflykt i sommar

Uppdaterat: Samma utflykt fredagen 8 juli!

Medlemsinitiativ

ÅSS Göteborg har fått ett intressant initiativ från en medlem som vi gärna gör reklam för.

Jaana har förslag till aktiviteter och utflykter under sommaren. De ska vara inkluderande så att våra medlemmar enkelt kan följa med. Hon tycker att de ska vara billiga, alkoholfria och lättillgängliga. För att göra det ännu enklare har hon som förslag att man inte behöver anmäla sig. Den som är intresserad väljer själv att komma i tid till förutbestämd plats.

Vi lägger upp information på vår Facebooksida. (Funkar även för dig som inte är med i Facebook.)

Här följer Jaanas brev:


Trevlig sommar alla ÅSS medlemmar!


Utflykter och aktiviteter i sommar

Jag tycker det skulle varit trevligt om vi medlemmar som är hemma under sommaren träffades och gjorde någon aktivitet tillsammans.

Jag tänkte att vi kunde försöka göra något en gång i veckan, fika, utflykt, picknick med mera. Då vädret är svårt att förutse så får vi försöka vara lite flexibla och hitta någon alternativ aktivitet. Aktiviteterna är inte ÅSS officiella utan ett medlemsinitiativ från mig. Aktiviteterna är alkoholfria. 


Jag har ett konkret förslag: 

Fredag 8/7: Båttur till Vrångö

På Vrångö kan man bada o promenera. Var och ta med sig egen fika. Båten går från Stenpiren och tar ca 1 ½ timme. Den går 10.50 från Stenpiren läge E, båt tillbaka till Stenpiren från Vrångö går 15.25. 

Det går båtar andra tider från Vrångö till Saltholmen om man vill stanna kortare eller längre tid.

Jag kommer att vara i ÅSS lokal kl 10-10.30, så den som vill kan komma dit eller så ses vi vid läge E Stenpiren. Man behöver inte anmäla sig innan. Var och en står för resa och fika.

Vi får hålla tummarna för att det blir någorlunda väder annars får vi improvisera och hitta på något annat istället.

Varmt välkommen på utflykt!

/Jaana

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar